Fermenterte dager i Norge

Hei fra Norge!

norge

Jeg er på norsk jord for å få med meg mye gøy som skjer i disse dager. Alle småbarnsmødre vet hva jeg snakker om når jeg sier at vi trenger en liten husmorferie en gang i ny og ne for å lade de batteriene som fort kan gå tomme når hverdagen spiser deg opp. Og da legger man husmorferien til spennende dager 😉

Sist lørdag var jeg på Kostreform (meld dere inn!) sine forelesninger på Høyres Hus. Vi hørte bl.a. Niels Christian Geelmuyden snakke om matkvalitet, noe som bare blir et viktigere tema for hvert år som går.

Fineste Gry Hammer (som jeg holdt kurs sammen med i fjor sommer) var tilstede med den nye boken sin Fermentering. Hun har lanseringsfest til helgen, men siden jeg er på besøk arrangerte vi en liten prelanseringsfest for henne i og med at hun nettopp hadde fått boken i hånden rett fra trykkeriet. Ellinor var allerede i full sving og lagde både boller og hummus som vi knasket på til boblene.

lansering gry hammer

Jeg fikk en fin hilsen i boken min, og gleder meg til å ta fatt på flere av oppskriftene hennes så fort jeg kommer hjem.
fermentering gry hammer

I dag tidlig var Gry på God Morgen Norge, se klippet her.

Og ønsker du å kjøpe boken hennes klikk deg inn her.

4 Comments

  1. Linn Linn
    February 10, 2016    

    Liker veldig godt bloggen din! Har et spørsmål jeg lurer på om du kan besvare; Hvis jeg skal lage meg feks taco anbefaler du da karbonadedeig eller kjøttdeig? Oppvokst med at jeg alltid skal velge karbonadedeig – men har det siste året fått større interesse for å spise sunt fett og næringsrik mat! 🙂

    • February 11, 2016    

      Jeg bruker ofte en blanding av begge, eller ren kjøttdeig. Det spørs hva slakteren har inne, så kverner han kjøttet for meg der og da.
      Med andre ord, mitt råd til deg er å finne det kjøttet som er rent og naturlig så godt det lar seg gjøre 🙂
      Ofte får jeg kvernet inn fett så den ikke blir så tørr.

      • February 12, 2017    

        #78 StU: Great stuff, added it to my favorites. now when people ask my opinion on the real esate market and sub-prime (as I am no longer the idiiot who sold his house and cashed out), I can just send them this.

  2. March 7, 2016    

    For en koselig deling 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen