Ettermiddagsvafler

vafler på lavkarbovis
Når hverdagen blir for travel ender vi noen ganger opp med å spise vafler til “middag”. Barna får servert et varmt måltid hver dag på skole og i barnehage, så da er det helt ok å spise vafler til “middag” når vi alle er hjemme sammen.

I dag ble vaflene slik:

6 egg
200 gr smeltet smør
1 dl kvernet mandler
1 ss chiafrø
1 ts bakepulver
3,5 dl blanding av kokosvann og mandelmelk (bruk det du har!)
1 ss fiberhusk
1 ss kokosmel
3 ss sukrin

Etter at alt var blandet godt sammen lot jeg røren stå i 10 minutter slik at fiberhusken og chiafrøene kunne svelle litt.

Stekes på middels varme i vaffeljernet og bruk masse smør. Da blir det fett og smakfullt!

Serveres med nylaget gojisyltetøy, revet kokos og litt lønnesirup på.

4 Comments

  1. May 7, 2012    

    Nå ble jeg sulten! Jeg er nemlig på rensekur denne uken og har ikke spist gluten/korn/gryn/melkeprodukter av noe slag i dag. Disse tror jeg at jeg må unne meg til helgen.

  2. May 7, 2012    

    Det er en av tingene jeg elsker med sunt kosthold og mat, at man har mer frihet til å spise det man vil når man vil det. Det er jo sunt uansett. Hvorfor ikke spise noe som smaker som dessert til frokost hvis det gir masse næring? Og sunne vafler til middag er jo bare fint 🙂

  3. May 7, 2012    

    Så flink du er Anita! Stå på!

  4. May 7, 2012    

    Ragnhild, ikke sant? Sunt og godt og man kan spise så mye man vil!
    Vi spiser ofte vafler til frokost. Jeg lager alltid med vilje ekstra røre, så det blir vafler i morgen tidlig, og noen hjerter i begge matboksene 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen