Når hverdagen blir for travel ender vi noen ganger opp med å spise vafler til “middag”. Barna får servert et varmt måltid hver dag på skole og i barnehage, så da er det helt ok å spise vafler til “middag” når vi alle er hjemme sammen.
I dag ble vaflene slik:
6 egg
200 gr smeltet smør
1 dl kvernet mandler
1 ss chiafrø
1 ts bakepulver
3,5 dl blanding av kokosvann og mandelmelk (bruk det du har!)
1 ss fiberhusk
1 ss kokosmel
3 ss sukrin
Etter at alt var blandet godt sammen lot jeg røren stå i 10 minutter slik at fiberhusken og chiafrøene kunne svelle litt.
Stekes på middels varme i vaffeljernet og bruk masse smør. Da blir det fett og smakfullt!
Serveres med nylaget gojisyltetøy, revet kokos og litt lønnesirup på.
Nå ble jeg sulten! Jeg er nemlig på rensekur denne uken og har ikke spist gluten/korn/gryn/melkeprodukter av noe slag i dag. Disse tror jeg at jeg må unne meg til helgen.
Det er en av tingene jeg elsker med sunt kosthold og mat, at man har mer frihet til å spise det man vil når man vil det. Det er jo sunt uansett. Hvorfor ikke spise noe som smaker som dessert til frokost hvis det gir masse næring? Og sunne vafler til middag er jo bare fint 🙂
Så flink du er Anita! Stå på!
Ragnhild, ikke sant? Sunt og godt og man kan spise så mye man vil!
Vi spiser ofte vafler til frokost. Jeg lager alltid med vilje ekstra røre, så det blir vafler i morgen tidlig, og noen hjerter i begge matboksene 🙂