paleomiddag

Tenkte å tipse dere om at i disse dager er det mange som setter igang med paleoutfordring. Jeg er også med, men skal ikke kjøre like strikt som første gang. Jeg skal kutte meieriprodukter helt, men ellers vil jeg ta utfordringen for å komme inn i gode matrutiner igjen. Aleksander derimot skal følge den 100%. Han slo nemlig ut ganske kraftig på allergitesten vi tok i fjor høst. Så han er nødt til å nullstille systemet sitt nå.
Vi bruker den samme Facebookgruppen som tidligere, den heter PALEOUTFORDRING og er hemmelig, så dere som vil inn i gruppen må kommentere under her og da legger jeg dere til (må være gyldig mailadresse). Det finnes en annen gruppe også som heter Januarchallenge og de er godt igang allerede. Meld dere inn, det er mye god inspirasjon å hente!

Dere kan klikke på paleo i menyen til høyre (tags) om dere vil lese mer om forrige utfordring jeg dro igang.
Lykke til!