Jeg hører så mange si “når det inntas i små doser gjør det ingenting” når det diskuteres dette farlige søtningsmiddelet.
Ja, for det ER farlig, til tross for at det er et godkjent søtningsmiddel i mange land. Problemet er at ofte stoler vi på at det vi spiser er OK å spise. Men det gjelder å titte på etiketten. Jeg syns personlig det er et eget ansvar, spesielt om man har barn. For disse små skapningene skal i allfall ikke ha i seg aspartam. De små kroppene klarer ikke fordøye dette farlige søtningsmiddelet like bra som våre kropper. Tenk litt på det.

I mine (og mange mange flere) øyne er aspartam gift.
Gift for nervesystemet.
Skadelig for cellene.

Om det er en liten tyggis eller en sukkerfri sjokolade/juice/brus osv så er det fortsatt gift som går inn i kroppen. Over tid hoper det seg opp med gift, og dette ender opp med sykdomsplager.
Aspartam er også koblet til kreft. Det er bare å søke opp, det finnes MYE god info om dette. Mercola er en nyttig side med altumuligrart av info. Han har skrevet litt om aspartam her. Les det!

farlig med aspartam

Jeg kom over dette bildet på Facebook i kveld, og har lyst til å dele det her inne. Om noen har noen meninger om denne giften, så kommentér gjerne under.