Denne sjokoladen er enkel og har få ingredienser:
1 ss nøttesmør (jeg brukte cashewsmør)
6 ss kokosolje
3-6 ss råkakao (her gjelder det å smake seg frem, jo mer jo mer bitter og mørk)
Søtning (det du har, jeg brukte 10 dråper stevia med karamellsmak)
Min kokosolje var allerede flytende så jeg blandet alle ingrediensene i en bolle og rørte med en gaffel. Enkelt og greit.
Det gjelder å være litt kreativ på mamma sitt kjøkken siden jeg mangler en god del ting til sjokoladelagingen, men det går så fint så. Jeg helte røren i en lang tupperware form og satte i fryseren. Da det hadde stivnet brakk jeg den opp i små biter.
Nytes med nylaget kaffe eller en god kopp te! Og pass på små barnefingre! Og ikke minst sjokoladen! Hos meg må jeg tviholde på skålen, ellers forsvinner det fort!
Herlige bilder! 😀
Prøvde meg på denne nå, dog med vanlig meierismør og vanlig stevia, og det smakte ikke godt! Smakte bare olje egentlig. Hva har jeg gjort galt?
Ha mer kakao i! Og smak til underveis. Den skal ikke være så tynnflytende, heller litt tykkere syns jeg. Og rør godt mens du heller i formen så ikke alt fettet legger seg på toppen. Om det ikke ble suksess, så varm opp alt igjen og bruk det! Ikke kast det i allefall 🙂