Elsk på WonderbagJeg er eier av en wonderbag, og skal ikke legge skjul på at jeg har lagt min elsk på denne bagen siden jeg fikk den i hus for snart 1,5 år siden. Det første som pirret meg til å anskaffe meg bagen var at den først og fremst er miljøvennlig. Den bruker nemlig ikke strøm, tross for at den er en langtidskoker! Wonderbagen hjelper deg å spare tid og penger og ikke minst energi uten at det går på bekostning av kvaliteten på maten.
Det er så enkelt som at du forbereder maten ved å ha alt i en kasserolle, gi den et oppkok på et par minutter, og deretter setter du hele kasserollen i bagen og lar den stå og godgjøre seg der mens du er ute og redder verden.Jeg bruker den mest til kraftkoking, men også til å holde maten varm, kraftkoke ris og quinoa:Lunsjen min i dag ble en kjapp veggisrett laget av kraftkokt quinoa, dampet brokkoli, urter, rikelig med olivenolje og et par rå egg som jeg rørte inn:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.