Eidfjord – Hardanger

Jeg er på en utruleg (påvirket allerede!) plass i Hardanger denne uken. Eidfjord. Gurimalla, så vakkert og flott det er!
Dessverre har jeg glemt ledningen til speilrefleksen min så jeg får ikke lagt inn noen bilder, men låner likevel et utsiktsbilde så dere kan se hvor vakkert det er her i denne herlige fjorden vi er i.

 

Vi er og besøker Johnny, en av kursholderene fra VOF kurset jeg var med på i våres. Så det går i mange gode samtaler om kropp og helse. Og det er selvsagt mye god mat å få her!
Det første vi gjorde før vi kom på plass var å stoppe på veien og spise rømmegrøt. Her snakker vi upasterisert HEIMLAGA rømmegraut altså! Den var deilig og tykk, med en rømmesmak og masse smør. Barna syns det var knallgodt og alle mager var fylt.
raumegrøt

Nå skal vi kose oss her i noen dager til og få med oss så mye som mulig. Jeg oppdaterer dere så fort jeg får anledning til å sette meg ned. Utsikten er fantastisk fra kjøkkenvindu:
eidfjord utsikt

4 Comments

 1. July 25, 2012    

  VAKKERT!! Kos dere!
  hihi, liker at du alt har lagt om dialekta 😉

 2. July 25, 2012    

  Det så veldig flott ut:)!kos dere:)

 3. July 27, 2012    

  For et nydelig sted! I dag skal vi hjem. Det blir kjekt å komme tilbake til det hektiske bylivet (byjente som jeg er!) men fy søren så deilig det har vært å være her og nyte den norske naturen!!!

 4. July 27, 2012    

  Vakkert! Kos dere masse videre! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen