Eggsøl

egg til frokost

Zofia Sol elsker egg, og spiser det nesten hver dag til frokost.
De er selvsagt økologiske og plommen er bløt.
Grunnen til at den er bløt er fordi det er der mesteparten av næringen sitter i egget, og det forsvinner så fort man koker/steker plommen hard.

Her er hun i aksjon en morgen vi spiste egg til frokost. Hun får lavkarbobrød med kokosfett på, og så et bløtkokt egg på toppen.

kokosolje brød
egg lavkarbo
frokostegg


2 Comments

  1. Silje Silje
    July 21, 2012    

    Herlig:) Så søt ho er!:)

  2. July 22, 2012    

    Ja hun er en Sol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen