Durian – en frukt

Dette er en durian. Og tross alle piggene, er dette en fløyelsmyk frukt som smaker både søtt og godt. Den er stor, og må hakkes i to for å få tilgang til fruktkjøttet.
Durian er kjent for sin forferdelige luft. Den er beskrevet som en blanding av råtten løk og tåfis!

Da vi var på messen i Valencia sist søndag, fikk jeg øye på en herlig fyr med langt skjegg, hippieklær og rund hatt på hodet. Han stod med en isoporpakke og åpnet den med hellige hender. Jeg ble nysgjerrig og tittet oppi og der la det durian!
Jeg smakte durian da jeg var på reise i Asia for mange år siden, men hadde helt glemt både smak og konsistens. Så jeg spurte mannen med hatten om jeg kunne få en liten bit. Han delte velvillig til oss alle fire.
Barna likte det kjempegodt også:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.