Duggurd og Kraftmødre

duggurd

Dere som er opptatt av tradisjonsrik mat har garantert fått med dere at de fire kraftmødrene Gry, Vibeke, Marianne og Anne Marit har startet et nettsted som heter Kraftmamma.

De har gått sammen og laget denne nettsiden slik at vi som interesserer oss for tradisjonsrik mat kan lære om kraftkost, diskutere på forum, få ideer og ikke minst dele gleden av et tradisjonsrikt kosthold. De har allerede overført mange gode tidligere blogginnlegg på den nye siden deres.
Tenk hva 4 kraftmødre kan samle sammen på ett sted! Det er jo takket være disse kraftmødrene at en haug av oss har begynt å interessere oss for ekte kraftmat! Jeg tok opp kraftkokingen igjen i fjor, og begynte å bake surdeigsbrød og lage både vannkefir og kombucha.

Sist tirsdag traff jeg Gry og Vibeke på kurs. Og i dag traff jeg Marianne og Inger Lise på Duggurd som er en liten gårdsbutikk på Øverland Gård i Bærum. Jeg kjøpte Emmer som jeg skal bake surdeigsbrød av i morgen tidlig. Og så fikk jentene is, surdeigsvafler og mannen fikk tørket hjortelever. Noe for enhver smak!

duggurd

duggurd

duggurd

Dere kan lese hva Gry selv har skrevet om lanseringen av nettsiden deres her.

4 Comments

 1. May 12, 2013    

  Fantastisk! Gleder meg til å besøke butikken!!!

  • May 13, 2013    

   Ja, den er fresh og har godt utvalg!

 2. May 13, 2013    

  Yes!! Gleder meg til å besøke Duggurd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.