DIY badebomber

Det er enkelt å lage badebomber selv, du trenger bare tre ingredienser.Her kommer en enkel oppskrift på dusj- og badebomber du kan lage og ha lett tilgjengelig på badet om du enten skal kvikne til om morgenen eller finne søvnen på kveldstid.

Du trenger:
1 kopp natron
½ kopp vann
Eteriske oljer, for eksempel lavendel eller peppermynte

Slik gjør du:
Hell natron i en bolle og tilsett vannet litt og litt. Bruk en gaffel og rør til det blir en litt våt masse. Ser den tørr ut spe på med litt mer vann. Men den skal være bløt nok til å bre over med en slikkepott.
Hell massen i silikonformer og sett i ovnen på ca 120 grader i 15-20 minutter. Vipp de forsiktig ut av formen og ha på en tett boks eller fint glass.
Når du ønsker å tilsette bomben enten i dusjen eller i badevannet, tilsetter du ca 5 dråper med en eterisk olje du liker. Du må gjerne gjøre det på forhånd, men av erfaring fordamper en del av lukten innen du rekker å bruke opp alle, så jeg foretrekker å dryppe på rett før bruk.Bruker du den i dusjen vil dampen smelte bomben og duften sive opp gjennom nesen. Har du den i badevannet går den i oppløsning. Natron vil rense huden, mykne og revitalisere den, så ikke vær redd for å tilsette natron i skjønnhetsrutinen din.

Jeg anbefaler peppermynte i morgendusjen da den vekker deg litt og åpner luftveiene. Det samme gjør eukalyptus. Skal du ta et rolig bad på kveldstid er lavendel en sikker vinner.
For hodepine, prøv 3 dråper av peppermynte og 3 dråper av frankincense.

1 Comment

  1. November 8, 2017    

    Flinke Melissa <3

No Pings Yet

  1. Grønnere julefeiring del 1: GAVER - Enjo on December 14, 2017 at 10:22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.