Divina Pastora Valencia

valencia

Nå er vi på plass i storbyen og dagen har vært innholdsrik.
Da vi skulle registrere oss til løpet var det rimelig fullt av forventningsfulle løpere overalt. Lange køer for å hente startnummer og goodiebag, egen messe for løpeglade og live musikk bare for å nevne noe. Aleksander og jeg ble også litt gira (kanskje mest meg!)
Han skal løpe helmaraton og jeg skal løpe 10km. Det var bare to alternativer og jeg er ikke i nærheten av å være i form til å løpe såpass langt! Så da holder 10km i massevis.

Etterpå fikk jeg meg en tur på Nike Store, og til lunsj inntok vi et deilig måltid på en fantastisk restaurant, Aferro. Anbefales på det varmeste! Lokal mat, laget med smakfull olivenolje, andelever som smeltet i munn og saftige grønnsaker. Just my cup of tea. Jeg passer på å fylle på med masse fett før jeg skal løpe siden jeg sjeldent spiser frokost. Starten går kl 09 så da satser jeg på en god frokost rett etter.

valencia_

Tidlig i seng i kveld! Kjenner at jeg trenger det.
God lørdagskveld til alle sammen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen