For kort tid siden var jeg i Norge og foreleste om Cannabis på Høstkonferansen, arrangert av Lille Måne Forlag som feiret sitt 10-års jubileum. Det ble lagt inn et ønske om å snakke om CBD, og dere som har lest de tidligere bloggpostene mine om CBD, vet at det er mer til det enn kun å informere om fordelene til CBD.

Jeg ble intervjuet i forkant av Tunsberg Medisinske Skole, klikk her for å komme til det.

Vi måtte snakke Cannabis aller først, og i foredraget mitt forklarte jeg at det er mer til Cannabis enn det stigmaet og fordommene som sitter i oss. Ref bildet over.

Jeg visste ikke helt hva slags publikum jeg gikk til, og som jeg sa i foredraget mitt følte jeg meg litt som David mot Goliat der jeg stod og talte imot leger, professorer, myndigheter og kompetansesentre. Det er noe helt annet å snakke om Cannabis og CBD her i Spania hvor det er lovlig, men å troppe opp i hovedstaden og fronte noe som er ulovlig kan sees på en liten, men stor oppgave.

Heldigvis hadde jeg publikum med meg, og makan til god respons etter foredraget. Det var mye spørsmål og ikke minst frustrerte lyttere som ønsker en regulering rundt behandling med medisinsk cannabis. At ikke Norge kan slippe opp for svake CBD-oljer er i mine øyne veldig, veldig synd. Jeg ser hvor mye positivt det kan gjøre for både mennesker og dyr.

Og mens dere i Norge venter på reguleringen, oppfordrer jeg dere å snakke med fastlegen så det blir mer oppmerksomhet rundt CBD-oljer.

Les mer om CBD olje på min FAQ ved å klikke her. Og vil du se opptaket av foredraget mitt (og alle de andre fra helgen) kan du klikke her.

Peace and cannabis 😉