melissa vg fluor

Jeg skal innrømme at jeg har gruet meg litt til denne saken kom på trykk. Kanskje mer spent med tanke på at jeg ikke vet hva jeg går til ved å gå imot strømmen når det gjelder fluortematikken. Det har jo vært så fryktelig mye hets i media den siste tiden rettet mot de som har stått frem og sagt at de er skeptiske til vaksinasjon. Spesielt én dame har måttet tåle mye, nemlig Sølje Bergmann.

Så jeg måtte faktisk gå noen runder med meg selv før jeg takket ja til å la meg intervjue. Mange rundt meg advarte meg og anbefalte meg å la det ligge. Men det var noe inni meg som sa at det er jo dette jeg står for!

Ja, jeg er skeptisk til fluorbruken. Jeg er skeptisk til det unaturlige og jeg er skeptisk til langtidseffekten av bruken av fluor. Jeg tenker at det blir å ta tak i problemet i feil ende. Hvorfor tilføre kroppen fluor for å få bukt med karies når vi heller kan fjerne det som lager karies? Kanskje man bør rydde opp i kostholdet og få skjerpet munnhygienen?

Weston A. Price har skrevet en bok om dette, anbefales!

Siden jeg var liten, har jeg vokst opp med tannleger i nær omkrets. Mine foreldre har flere gode venner som er tannleger, og jeg jobbet til og med som tannlegeassistent først hos en reguleringstannlege, og deretter hos en oralkirurg. På den tiden var fluor en del av hverdagen og jeg tenkte ikke noe over fluorbruken. Tannlegeverden interesserte meg og jeg hadde til og med lyst til å bli tannpleier. Men etter et par års tid fikk jeg senebetennelse i skulderen og måtte etterhvert innse at jeg ikke kunne jobbe fulltid hos tannlegene lengre. I søken om å finne naturlige løsninger for senebetennelsen min (legene anbefalte å ta kortisonsprøyter og det ville jeg ikke) kom jeg over fluorartikkelen som gjorde meg nysgjerrig. Dette var helt nytt for meg og det falt meg naturlig å gå over til fluorfritt. Siden den gang har jeg styrt unna fluor konsekvent.

fluor vg


Dette funker for oss. Så vi fortsetter å kjøre den naturlige veien mot god helse.
Bruker DU fluor?