Dag Viljen Poleszynski svarer på spørsmål om kosthold og trening


Jeg er medlem av Lakvarboklubben, og bruker ofte flere av oppskriftene der inne når jeg skal finne ut hva vi skal spise til middag. Utrolig nok har fiskegratengen blitt et hit hjemme hos oss, og barna spiser skje etter skje med fisk og grønnsaker. “Mamma, skal vi ha den fisken til middag?” sier eldstemann når jeg roper at maten er klar.

Vel, de har ukentlige nettmøter og i morgen skal Dag Poleszynski svare på spørsmål om kosthold og trening.
Jeg har allerede sendt inn spørsmål og gleder meg til å få svar på det. Lavkarbokosthold og trening går som hånd i hanske syns jeg og jeg kjenner selv at det fungerer utrolig bra på energi, iver og ikke minst styrke når jeg trener vekter.

Det koster å være medlem, men jeg anbefaler det virkelig! Da får du tilgang til gode artikler, mange oppskrifter (som er lette å lage!), tidligere nettmøter og eget forum. Her er link direkte inn: http://www.lavkarboklubben.no/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.