Dadler i bacon

dates

Første gang jeg smakte dette var i Altea for 10 år siden da vi nettopp hadde flyttet ned til Spania. Det var en helt fantastisk smaksopplevelse jeg aldri glemmer. Søtt og salt er en favorittkombinasjon, spør du meg!

Slik gjør du:
Bruk store medjooldadler, del dem i to og ta ut stenen. Rull en skive bacon rundt hver halve daddel.
Sett på et brett og stek i ovnen på ca 150 grader i 10-15 minutter. Følg med, alle baconskiver har forskjellig tykkelse. Min bacon er fra favorittslakteren i Altea hvor kjøttet er hormonfritt og lokalt.

Nytes som en tapas. Og la gjerne barna smake!

3 Comments

  1. Mathilde Myre Mathilde Myre
    February 5, 2014    

    Dette er fantastisk. Enda bedre om du i tillegg putter litt philadelfiaost inni dadlene før du surrer bacon rundt 🙂

    • February 5, 2014    

      Oh, lord, det hørtes digg ut!

  2. February 5, 2014    

    Bacondadler er såååå godt! Farlig 😀 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen