Cottage cheese lapper til lunsj


cottage cheese lapper

Ingenting er som å spise varme lapper når man har vært ute i flere timer og trenger å fylle på med energi.
Jeg gjorde noen endringer på min orginale cottage cheese lappeoppskrift, og resultatet var superbra!

Du trenger:
6 egg
1 boks cottage cheese
1 ss kokosmel
1 ss peanøttmel
1 ts bakepulver
1 klype salt
1 ss chiafrø
2-3 ss sukrinpluss (kan fint utelates)

Visp eggene sammen, og ha så i resten av ingrediensene. La gjerne røren stå i 5 minutters tid før du begynner å steke, så kan chiafrøene begynne å svelle.

Stekes i massevis av godt smør på litt over middels varme. De hever seg bittelitt under steking pga bakepulveret, men blir tynne når de kjøles ned.

Har du hatt i søtning fra før kan de spises som de er, men om det ikke er søtning i så tror jeg kokosblomstsukker er utrolig godt på!

Fortsatt god søndag!

15 Comments

  1. Silje G. H Silje G. H
    February 24, 2013    

    Melissa, har du prøvd og hatt rører som det i kjøleskap over natten? Bare lurer på om den rnlike bra da? Hadde vært kjekt i forhold til å gjøre d lettvint på morgenen:) Og, er lappene gode typ til lunsj om en lager de på morgenen? Skal begynne så smått og jobbe igjen etter mammapermisjon, så må begynne å tenke litt smart mht mat:)

    • February 24, 2013    

      Jada, det går helt fint hos meg. Jeg lager ofte røre før jeg legger meg så er det bare å steke kjapt på morgenen 🙂

    • February 24, 2013    

      …jeg sender med i matpakken til jentene mine og det er ikke mange ganger jeg har fått de i retur for å si det sånn… jeg søter de litt før jeg steker de i så fall, så kan de bare ta en i hånden 🙂

  2. Hege Hege
    February 24, 2013    

    Hva heter cottage cheese i Spania, jeg bor i Frankrike og finner ikke noe som likner, vet du noe om dette?

    • February 24, 2013    

      Tja, si det? Det står cottage cheese på den jeg finner på Mercadona.. har de Mendoza der du bor?

  3. Carina Carina
    February 24, 2013    

    Skal prove de lappene en dag og haper at Tara liker de 🙂 No har jeg akkurat laget et nystekt surdeigsbrod. Yum:-)

  4. February 24, 2013    

    Nammis! Skal prøve!

  5. February 24, 2013    

    Spennende oppskrift 🙂

  6. February 25, 2013    

    Og her var oppskriften:) Fikk så lyst på de da jeg så de på instagram 😛 thanx

  7. February 25, 2013    

    Herlig!
    Satt nettopp en form med proteibarene dine i fryseren 🙂 Endret litt på de, så håper de kommer ut like bra som dine. Får se i morgen 🙂

  8. February 26, 2013    

    Kan man bytte ut chiafrø med noe annet? 🙂 Tenkte jeg skulle lage en røre i kveld som kan få stå i kjøleskapet til i morgen, gleder meg til å smake!

    • February 26, 2013    

      Jeg tror du FINT kan utelate chiafrøene og heller ha bittelitt mer av noe annet du har.

No Pings Yet

  1. Lavkarbo lapper med gulrot og cottage cheese | Melissa Spania on October 22, 2016 at 09:19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen