Cottage cheese lapper med gulrot i

God morgen fra Spania!

lapper

Første fridag på lenge må nytes, og etter lenge slumring i sengen kom sulten stigende. Lapper fristet, og siden vi hadde litt revet gulrot fra gårsdagens middag brukte jeg en gammel oppskrift på cottage cheese lapper som jeg endret litt på. Resultatet var skikkelig nammis og selv om barna mente at “man kan ikke ha gulrot i lapper, jeg vil IKKE smake” så klarte jeg likevel å bestikke de med en smaksprøve som ble til “mmm, det var jo godt likevel jo mamma!”. Jeg. Er. Fornøyd.

Oppskrift:
1 boks cottage cheese
4 økologiske egg
1 klype himalayasalt
1 ss fiberhusk eller annen tykning/mel, hva enn du har
1 klype vaniljepulver
1-3 ss sukrin, alt etter hvor søtmoms du er
2 store ss smeltet smør

Bland alt godt sammen og la det svelle litt før du steker i rikelig med smør. Prøv deg frem med små lapper først da disse er litt bløte pga cottage cheesen. Mulig det er enklere med Tine sin cottage cheese for den er litt “tørrere” enn den vi har her i Spania. Se her for “norsk” oppskrift.

God helg!

2 Comments

 1. Nina Charlotte Bruland Nina Charlotte Bruland
  October 29, 2016    

  Hei Melissa 🙂
  Tenkte jeg skulle prøve meg på disse, men kan ikke se hvor mye gulrot, og i hvilken tilstand den skal være?
  Superdigge oppskrifter du har forresten 🙂

  • November 5, 2016    

   Ai, har jeg glemt å skrive det! En håndfull brukte jeg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.