Cookies

Jeg har laget cookies i kveld:

300 gr kokosblomstsukker (kan fint halveres om ikke skikkelig søtsmak er å foretrekke)
TIPS! Bruk heller sukrin for å få den sukkerfri og lavkarbo
2 egg

100 gram malte mandler/mandelmel
100 gram kokosmel
150 gram romtemperert smør

1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
En klype himalayasalt
3 ss hampprotein

Bland alt sammen. Jeg bruker en god kjøkkenmaskin som klarer å blande smøret. Tipper det går bra å smelte smøret også.
Deigen er skikkelig klissete, men med rene hender, rull til små kuler og trykk ned. Er deigen litt tørr kan man ha oppi 1 ss kokosfett for eks så blir den lettere å jobbe med.

Inn i en god og varm ovn på 200 grader i sånn sirkus 5-10 min. FØLG MED på dem.

De må kjøles ned før de fjernes fra brettet. Smaker skikkelig søtt for min del, så jeg kommer til å halvere sukkermengden neste gang. Og det holder med én. Note to self.

*kvalm*

GOD LØRDAG!

2 Comments

  1. ??? ???
    May 27, 2013    

    Er maten fra Spania?

    • May 27, 2013    

      Mer eller mindre ja, men det er produkter som også selges i Norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen