Jeg har laget cookies i kveld:
300 gr kokosblomstsukker (kan fint halveres om ikke skikkelig søtsmak er å foretrekke)
TIPS! Bruk heller sukrin for å få den sukkerfri og lavkarbo
2 egg
100 gram malte mandler/mandelmel
100 gram kokosmel
150 gram romtemperert smør
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
En klype himalayasalt
3 ss hampprotein
Bland alt sammen. Jeg bruker en god kjøkkenmaskin som klarer å blande smøret. Tipper det går bra å smelte smøret også.
Deigen er skikkelig klissete, men med rene hender, rull til små kuler og trykk ned. Er deigen litt tørr kan man ha oppi 1 ss kokosfett for eks så blir den lettere å jobbe med.
Inn i en god og varm ovn på 200 grader i sånn sirkus 5-10 min. FØLG MED på dem.
De må kjøles ned før de fjernes fra brettet. Smaker skikkelig søtt for min del, så jeg kommer til å halvere sukkermengden neste gang. Og det holder med én. Note to self.
*kvalm*
GOD LØRDAG!
Er maten fra Spania?
Mer eller mindre ja, men det er produkter som også selges i Norge.