Coco meet purple

 

Disse muffinsene er skikkelig nom nom. Barna digger de.
Smaker best helt nystekt så klart, men holder seg greit til neste dag. Genialt å ha i matboksen.


Man tager:
3 egg
150-200 gram kokosblomstsukker

Visp dette godt

Deretter ha i:
100 gram mel (jeg har brukt grovt speltmel som regel, men bruk det du tåler av mel)
150 gram kokos
1 tskj bakepulver

Bland sammen og ha i 100 gram med smeltet smør og evt 1 dl creme fraiche eller mandelfløte

Har du Purple Corn, sleng i et par store spiseskjeer!


NÅ kan du smake litt på røren.. nam nam, herlig og søtt!

Inn i ovnen på 180 grader ca til de blir stive. Spises som de er.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen