Cave women don´t get fat

cave womenOi oi, jeg har fått låne en veldig spennende bok om dagen, Cave woman don´t get fat. Altså, kvinnelige huleboere blir ikke tykke.
Først og fremst er boken ment som en veiledning til å gå ned i vekt, men den har mange gode budskap som gjelder for oss alle om vi ønsker å gå ned i vekt eller ei. Det går i mye av det jeg har skrevet om tidligere her på bloggen som å rydde i skapene og kvitte seg med ferdigmaten, sukkeret og karbohydratene som påvirker blodsukkeret, spise betennelsesdempende mat og søke etter ren mat som gir god energi til kroppen. Og selvfølgelig mye mer.


Forfatteren, Esther Blum tar også opp andre viktige temaer som hormoner, stress, søvn, god tarmhelse og genetikk.Anbefales!
Jeg har ikke lest hele boken enda, men begynt på den.

Noen som har lest den?

9 Comments

 1. Veronica Blomst Veronica Blomst
  September 10, 2014    

  Den så interessant ut. Finner jeg den i Norge?

  • September 10, 2014    

   Det vet jeg ikke, men sjekk Amazon!

 2. September 11, 2014    

  Må leses!!! Kjempe interessant! Tusen takk for pågangsmotet ditt Melissa! Jeg er snart Kostholdsveileder TMS jeg også. I midten av oktober forhåpentligvis.. Har egentlig lyst å starte med praksis asap. Lurer på om du har noen tips foruten å ha en optimal nettside, sosiale medier osv? Jeg skal få ny nettside (design) igjen i oktober. Føler meg litt “lost in translation”, for hvordan skal jeg kunne klare å tjene penger på dette? Ehhh, litt åpen i kommentarfeltet her 😉

  • September 11, 2014    

   Så gøy at du snart er ferdig!
   Vi får snakkes på Fagkongressen i oktober! 🙂

 3. Silje Silje
  September 11, 2014    

  Boken finnes i alle fall på http://www.bokkilden.no! 🙂

 4. September 11, 2014    

  Den har jeg ikke lest, ikke hørt om gang! Men jeg kjenner jeg blir litt skeptisk, jeg, når tittelen spiller så mye på utseendet. Det er nå kanskje meg 🙂 Får se om jeg bestiller den!

  • September 11, 2014    

   Hehe, er del lettere å selge når man spiller på et sexy utseende da 🙂
   Hun jeg fikk låne den av leser Wheat belly nå og ble anbefalt denne boken også, så mens hun leser ferdig den andre får jeg lese denne. Nå er jeg godt inn i den og jeg liker den! Går ikke direkte på slanking syns jeg, men mye av det som blir nevnt i It starts with food.

 5. Kari Kari
  September 12, 2014    

  Du får den også på adlibris.no 🙂

  • September 12, 2014    

   Supert at du informerer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.