pannekakebrød

Vi var en typisk “brødspiserfamilie” da jeg var liten, og jeg husker godt at mamma pleide å lage “pannekakebrød” til søsteren min og jeg om brødet var blitt tørt. Da mikset hun sammen en pannekakerøre og la de tørre skivene oppi. De trakk til seg røren og så stekte hun de i masse smør. Gjerne litt syltetøy på toppen. Herlig!

Dette er noe jeg har tatt med meg videre og lager en gang i ny og ne til barna. Det er ikke så veldig lavkarbo, men om man bruker surdeigsbrød og hjemmelaget syltetøy blir det ikke så ille for blodsukkeret.

Du trenger:
6 egg
½ boks cottage cheese
1 tskj fiberhusk
1 klype salt
Evt søtning, for eks sukrin ca 2 ss om ønskelig

Skjær litt tykke brødskiver og legg de nedi så de dekkes helt av røren. La de ligge en god halvtime-times tid til de er gjennombløte. Stekes på middels varme i masse smør.

Ha fortsatt god lørdag!