super smoothie

Pynt med hampfrø og goji

Det går kjempegreit å lage smoothie med stavmikser. Selv om jeg savner blenderen min så gikk det overraskende greit med mamma sin gamle stavmikser med kun én hastighet.
Jeg kjøpte vanlig, økologisk kefir i går og jentene har spist det to-tre ganger allerede, bl.a i går og i dag tidlig.

Zofia som vanligvis får sår rundt munn når hun spiser kumelk har ikke fått noen tegn til det så jeg håper det går greit med litt norsk kumelk mens vi er her i Norge. Jeg må innrømme at jeg syns det er vanskelig her i Norge å følge vårt vanlig kosthold. Det er jo kumelk og sukker i nesten alt man finner! Og for ikke å snakke om e-stoffer!
Jeg fant noen viltkjøttkaker i går uten e-stoffer som jentene fikk til lunsj i dag, men jeg måtte lete lenge. Jeg skal forhøre meg med et par venninner som sikkert vet litt mer. Har dere sjekket ut facebooksiden SMINKEFRI MAT? Lik den davel, så kan vi dele med hverandre hva som er trygt å spise.Etter en skikkelig våt tur rundt i byen i dag ble det smoothie på oss da vi kom hjem.
Ca 3 dl med kefir
en kopp med bringebær
1 eggeplomme
1 ss macapulver
2 ss proteinpulver (fra Vital Greens)
1 ss kokosolje
og en liten bit banan.
Jo, og bittelitt chlorellapulver i.

Den smakte friskt og godt!
For dere som vil ha det enkelt, kan maca, chlorella og proteinpulveret sløyfes. Men jeg foretrekker å gjøre smoothien min litt næringsrik, så jeg har oppi så mye som jeg kan.