Bringebæris

 

Denne isen ble faktisk til “by mistake” en dag jeg prøvde meg på noe helt annet.

Og god var smaken! Resultatet ble en bringebæris!

Du trenger, sånn sirkus:

2 kopper cashewnøtter (husk å bløtlegge de minst 20 min før de brukes)
1 stor klype himalaysalt
2 ss agavesirup

1. Dette blendes sammen til en fin puré, enten med stavmikser eller en god blender/kjøkkenmaskin
2. Deretter har du oppi minst 2 store kopper frosne bringebær og blender alt dette sammen 

3. Tilsett gjerne en stor neve gojibær for litt “crisp”
4. Ha oppi kaldt kokosvann (enten fra kokosmelk, det som legger seg i bunn, eller kokosjuice) så det blir en litt “finere” puré. 
5. Smak til om du vil ha det mer salt eller søtt.

Sett til kjøling, eller spis med en gang om du ikke har tål
modighet til å vente!

Pynt med friske mintblader.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen