Bountysjokolade i påsken

Ingen påske uten bountysjokolade!


Det første jeg gjorde da jeg kom opp på hytta var å stelle istand kokosfyllet til bountysjokolade. Jeg hadde oppi:
Kremen fra 1 boks kokosmelk (den som legger seg øverst når kokosmelken har stått kaldt)
2 ss sukrin pluss (den med stevia)
Ca 2 dl med revet kokos
2-3 ss kokosolje

Ha alt i en kjele, sett på svak varme og rør alt godt.
Hell deretter i en form, og husk plastfolie (da er det lettere å ta den ut).
Sett i fryseren til det stivner helt.





Lag så sjokolade til å dyppe bountybitene i:
2 plater mørk sjokolade (helst 85%)
3-4 ss kokosolje
1 ss råkakao (kan sløyfes, men gir en deilig, dyp sjokoladesmak)
5 dråper Stevia Chocolate
Smeltes i vannbad



Når bountymassen er stivnet tar du denne ut av formen sin, legger på en fjøl og skjærer i ønsket fasong. Jeg brakk små biter for hånd denne gangen (utålmodig!).
Bruk en gaffel og dypp bitene i den flytende sjokoladen før du setter de på et bakepapir og så inn i fryseren.

Ta ut bountybitene 5-10 minutter før de skal nytes, for da blir fyllet deilig og mykt.

10 Comments

  1. April 9, 2012    

    Ser jo helt fantastisk digg ut. Er ikke bounty sjokolade noe av det mest usunne man kan spise av sjokolade?

  2. April 9, 2012    

    Ikke min bountysjokolade!

  3. Janet Janet
    April 9, 2012    

    Hei Melissa! Takk for oppskrift, denne vil jeg prøve. Du har vel alt jeg trenger i butikken din?
    Carina får handle med seg hjem 😉

  4. April 9, 2012    

    Ja, alt er i butikken, det er bare å komme innom eller sende liste med Carina 🙂

  5. April 9, 2012    

    Sv: God siste påskenatt selv! 🙂
    Får du kjøpt supermat i Spania der du bor forresten?

    Ps. Ser jo suuuupergod ut den bountysjokoladen din. Mummms 🙂

  6. April 9, 2012    

    ….foruten om i din butikk naturligvis 😉 ?

  7. bente bente
    April 10, 2012    

    Hei,jeg har også laget bounty i påsken og kost meg skikkelig med god samvittighet!Min bounty fikk kun smeltet sjokolade,sikkert enda bedre med alt du blandet i!
    Men sukrin med stevia har jeg ennå ikke sett i helsekosten her.

  8. April 10, 2012    

    Benedicte, det er veldig dårlig med supermatutvalg her i Spania. Det hender jeg finner Maca på messer som er en gang i året, men den er ikke noe god. Jeg får supermaten fra England. Hun som er vikar i butikken denne uken fortalte at det kom to store kasser med varer i dag!

  9. April 10, 2012    

    Bente, Sukrin pluss kommer sikkert veldig snart. Det er jo blitt lovlig nå i Norge (på tide!)

  10. Gry Gry
    April 11, 2012    

    Fin side og den sjokoladen skulle jeg gjerne satt tenna i 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen