Ingen påske uten bountysjokolade!


Det første jeg gjorde da jeg kom opp på hytta var å stelle istand kokosfyllet til bountysjokolade. Jeg hadde oppi:
Kremen fra 1 boks kokosmelk (den som legger seg øverst når kokosmelken har stått kaldt)
2 ss sukrin pluss (den med stevia)
Ca 2 dl med revet kokos
2-3 ss kokosolje

Ha alt i en kjele, sett på svak varme og rør alt godt.
Hell deretter i en form, og husk plastfolie (da er det lettere å ta den ut).
Sett i fryseren til det stivner helt.





Lag så sjokolade til å dyppe bountybitene i:
2 plater mørk sjokolade (helst 85%)
3-4 ss kokosolje
1 ss råkakao (kan sløyfes, men gir en deilig, dyp sjokoladesmak)
5 dråper Stevia Chocolate
Smeltes i vannbad



Når bountymassen er stivnet tar du denne ut av formen sin, legger på en fjøl og skjærer i ønsket fasong. Jeg brakk små biter for hånd denne gangen (utålmodig!).
Bruk en gaffel og dypp bitene i den flytende sjokoladen før du setter de på et bakepapir og så inn i fryseren.

Ta ut bountybitene 5-10 minutter før de skal nytes, for da blir fyllet deilig og mykt.