bountyAh, denne er alltid en hit! Sjokolade som er såååå godt, med kokosfyll inni som også er en smak av himmelen! Mmmm!

Here goes, dette trenger du:
Kremen fra 1 boks kokosmelk (den tykke kremen som legger seg øverst når kokosmelken har stått kaldt)
2 ss sukrin pluss (den med stevia, eller bruk vanlig men da bør mendgen dobles)
Ca 2 dl med revet kokos
2-3 ss kokosolje

Ha alt i en kjele, sett på svak varme og rør alt sammen.
Hell massen i en plastskål e.l. og sett i fryseren til det blir nesten stivt.

Lag nå sjokoladen:
En svær scoop kokosolje (3 ss ca)
2 store ss råkakao (viktig at det er RÅTT kakaopulver, ikke vanlig kjøpekakao)
1ts vaniljepulver
2 ss kokosblomstsukker (eller annen søtning, for eks sukrin eller stevia)
En klype himalayasalt

Hvis du vil ha sjokoladen rå må den i vannbad. Ellers er det også mulig å varme opp i en kjele på svak varme til alt smelter.
Smak gjerne på sjokoladen underveis så den blir akkurat nok søt, salt, bitter osv. Vi har forskjellige smaksløker.
OBS! Jeg fikk tilbakemelding fra en leser som sa at sjokoladen bare smakte fett. Da må kakaomengden økes. Og pass på å røre i sjokoladen uderveis så den ikke skiller seg!

Ikke lyst til å lage råsjokolade, og trenger en enklere variant?
Smelt vanlig, mørk sjokolade (helst over 80% kakao, men 70% går også veldig bra) sammen med en stor spiseskje kokosolje. Voila, ferdig sjokolade på null komma niks!

Ta massen ut av fryseren og lag små porsjoner som dyppes i sjokoladen. Et annet godt tips er å la sjokoladen kjøle seg ned, da blir den tykkere og er lettere å jobbe med.
Legg bitene på et brett med plastfolie under og sett i fryseren til det stivner. Ta ut sjokoladebitene litt før de skal nytes, så blir de myke i midten.
Dere kan godt ta en titt her for litt flere bilder. Jeg har da fryst massen i en brødform og brukket opp biter som jeg har dyppet. Dette fungerer også veldig fint og da blir bitene tynnere.
Eller tilsett peppermynte i kokosmassen så får du en annen vri. Se her.

Denne sjokoladen er genial å spise før trening. Gir masse energi! Eller som et mellommåltid.