Bodusculpting + intervju med meg

Hei svett og ferdigtrent!

theroom

Monica Øien (på bildet over), en liten duracell av en solstråle står bak The Room, et pilatessenter midt i Oslo by, og da jeg var i Norge i juni fikk jeg endelig blitt med på en av hennes timer. Jeg har tidligere trent forskjellige typer pilates, med og uten apparater, men dette var noe helt annet. Tross enkle øvelser og lette vekter fikk jeg kjørt meg skikkelig, puh!

Monica står dessuten bak de vakre smykkene Inmotion som jeg selv har lagt min elsk på.
Etter at jeg hadde gått pilgrimsvandring til Santiago i våres, var Monica rask med å sende meg et kamskjell… “fra en pilgrimer til en annen”. Det lå i postkassen min dagen etter jeg kom hjem fra Santiago, og jeg har ikke tatt det av meg siden jeg fikk det.

fullsizerender-8

Da jeg var i Norge på sommerferie i juli ringte Monica meg en dag og lurte på om jeg ville bli med på en ny treningstime hun hadde laget, basert på hennes eget konsept, Bodysculpting. Det var bare å stille med min litt stive løpekropp, og gjett om jeg ble utfordret på mange måter innen balanse, styrke, kroppskontroll og for ikke å snakke om vilje!

Timen gikk ut på rumpeøvelser herfra til månen, så ønsker du å bygge rumpe bør du sjekke ut bodysculpting! Jeg kan beskrive timen med ett ord: STØLHETSGARANTI!


Etter timen ville Monica gjerne intervjue meg, det kan du klikke inn her og lese om du vil.

thumb_img_8797_1024

Les mer om Bodysculpting her.

2 Comments

  1. September 11, 2016    

    Takk for herlig og inspirerende møte:-)))) Klem Monica

    • September 12, 2016    

      Gleder meg til neste trening allerede! Klem sendes din vei <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.