Bløt fondant



Disse er best når de kommer rett fra ovnen! Og med en klatt pisket krem eller vaniljeis til…

Du trenger:
200 gram smør (gjerne saltet)
100 gram mørk sjokolade (70%)
3 egg
3 dl kokosblomstsukker
2 ss råkakaopulver
Ca 2 dl speltmel (jeg brukte lyst)

Slik gjør du:
Smelt smøret i en kjele, og hakk i den mørke sjokoladen så det hele smelter sammen. Ha svak varme så det ikke brenner seg.
I mellomtiden blander du egg og kokosblomstsukker godt. Trengs ikke piskes.
Ha i sjokoladeblandingen i eggeblandingen. Jeg brukte en miksmaster og helte i tynn stråle.
Deretter sikt mel og kakao over og bland alt godt sammen.

Hell røren i porsjonsformer (for eks muffinsformer) og stek i ca 20 min på 170 grader. Følg litt med så de ikke brenner seg på toppen. De skal være myke/bløte i midten.

Ønsker du å la brownies, kan du helle røren i en mindelse kvadratform og steke i 5 minutter til. La kaken kjøle seg helt ned, sett i kjøleskapet over natten og skjær i små ruter.

Enjoy!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen