Bli med på kurs!Mye gøy som skjer fremover i området jeg bor i her i Spania.
Fra og med September braker det løs på Akinon Center Spain.
Da kommer Herr og Fru Hexeberg nedover igjen for å holde et Livsstilskurs for Helsepersonell. Det skal både Aleksander og jeg være med på, og det er alltid bra å få oppdatert seg på informasjon innenfor Helse og lavkarbo.

Dette skriver de selv på siden sin: Kurset vil inneholde forelesninger om prinsipper ved et lavkarbokosthold i forhold til blant annet overvekt, diabetes og ulike inflamatoriske sykdommer. Dessuten vil temaer som lavkarbo og kolesterol og sammenhengen mellom mat, «lekk tarm» og sykdom bli belyst. I tillegg vil det være gruppearbeid, matkurs, fysisk aktivitet. Målet er at du etter kurset skal ha forutsetninger for å veilede dine pasienter i et lavkarbokosthold.

Alle som har en jobb innen helse bør få med seg dette. Jeg var med på deres første kurs i våres og lærte mye. Vi hadde dessuten mange gode samtaler til frokost, lunsj og middag slik at vi kunne dele med hverandre og ikke minst høre om historier legene på Hexebergklinikken opplever ved hjelp av å legge om kostholdet. Ellers vil Hexebergklinikken holde flere kurs for både nybegynnere og de som har vært på kurs med dem før. Jeg har en liten finger med i spillet så jeg kommer til å svippe innom titt og ofte for å si hei og høre om noen trenger hjelp med noe innen helsekost. Dessuten er det alltid så kjekt å være på Akinon, hele gjengen som jobber der er fantastiske!

Dag Poleszynski skal også være med på kurset og holde egne innlegg, da VOF har inngått et samarbeid med dem. Det gleder jeg meg til, han er en jeg ser veldig opp til og spisser ørene hver gang vi møtes. Han har vært så snill å tilby seg å holde et innlegg på Salu Salu om det er nok påmeldte. Er det interesse for dette så si ifra til meg så avtaler jeg en tid med han. Her er noen bilder fra deres siste VOF kurs i våres.

I oktober kommer Jens Veiersted nedover med en gruppe mennesker som utdanner seg til Kostholdsveileder. Dere som har fulgt med en stund husker kanskje at jeg holdt en presentasjon om hvetegress for både Hexeberggjengen og Jens sin gruppe? Vel, gruppen til Jens kommer tilbake for å ta del 2 av Kostholdsveileder. Og jeg skal være med denne gangen. Dere som har vært i butikken har sikkert sett meg sitte ved bordet og lese? Vel, jeg holder på med del 1 nå slik at jeg også kan være med når de kommer nedover.

En annen jente som heter Line skal holde kurs i oktober, på samme sted. Hun har en ren jentegruppe og kurset hennes heter “Energiuken”. Les mer om det her. Jeg er blitt invitert til å ha sjokoladekurs som jeg gleder meg til! Det er fortsatt noen ledige plasser vet jeg.
Neste år, til våren kommer det en god venninne av meg nedover for å ha treningsuke ala bootcampuke. Jeg vet ikke om hun har flere plasser igjen, det fylte seg opp ganske fort, men ta en titt her. Hun kommer nedover i oktober allerede for å titte på området. Da blir det nok noen turer ut til fyret, opp til masten og noen fjellturer på oss. Det blir bra!
Her er en video fra utetreningen hennes som hun har ukentlig på Hvervenbukta. Jeg var med en gang i sommer og slet meg godt ut for å si det mildt. Deilig!
Kristin kommer til å bruke Albirstranden, og området rundt her.


Håper å se dere på noen av kursene som er satt opp denne høsten! Det er mer som skjer, og jeg oppdaterer dere så fort jeg vet om mere!

1 Comment

  1. Jorunn Jorunn
    September 4, 2012    

    Så spennende, sikker på at de som deltar kommer til å få det helt knall! Skulle ønske det var tilbud om bootcamp-trening i nærheten her jeg bor, det enkle er ofte det beste 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen