Bittersweet chocolate

 

I kveld traff jeg rett på spiker´n da det gjaldt sjokkis!
Har ikke laget sjokolade på kjempelenge, og Aleksander har mast i flere dager om mer.. så jeg slang sammen litt på gefülen og resultatet ble fantastisk! Etter den grusomme kaken jeg lagde i går måtte jeg ha noe bittert og lite søtt.

EDIT: Aleksander serverte kaken til pasientene sine i dag. Ingen syns den var så grusom som jeg mente den var.. så mulig det var meg. Men Kristin (som alltid er ærlig) syns det var for mye nøtter i den. Så vet dere det.

Kakaosmør varmes forsiktig opp
Ha i råkakao og carob
Søt med litt kokosblomstsukker
En liten dært vaniljepulver
Macapulver

Rør godt, ha i kakaonibs og hampfrø

Hell i former. Gi slikkepotten til minstemann. Sett i fryseren. Skift pysjen til minstemann (som er rukket å bli FULL av sjokolade). Legg barna. Lag te. Ta ut sjokoladen av fryseren. Nyt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen