Barn som ikke klarer å holde fingrene fra fatet!

Haha, jeg må dele en artig historie.

I går bakte jeg en sjokoladekake som skal serveres i dag i butikken.
Begge jentene fikk slikke bollen etterpå og jeg mimret tilbake til da jeg selv var lita jente og mamma alltid ga meg bollen og slikkepinnen mens kaken stod i ovnen. Lykke! Og den tradisjonen overfører jeg til jentene mine.

Da kaken var ferdigstekt, satte jeg den litt høyt opp slik at den kunne kjøle seg ned. Og det var det.

Det nærmet seg leggetid og barna hadde pusset tenner, fått på pysj og skulle straks opp i sengene sine. Jeg var ute og hang opp noen klær mens mannen lette etter noe i aviskurven i stuen. Men så plutselig ble det mistenkelig stille.
“Hva driver dere med?” ropte Aleksander og gikk for å finne rampejentene. Stillhet er IKKE et godt tegn når man har barn. Dere som har små barn i hus vet akkurat hva jeg snakker om da, eller hva?

Joda, eldstemann på 4 hadde funnet krakken sin og karret seg opp på benken hvor kaken stod. Minstemann stod under med åpne armer. De forsynte seg villig med hendene.
Aleksander rakk ikke stoppe opp i døråpningen til kjøkkenet før begge jentene hadde løpt inn på rommet, munnen full av nystekt sjokoladekake og hoppet rett opp i sengene sine. Til og med Zelma (snart 2) klarte å hive seg oppi sengen sin.

Normalt pleier de å stritte imot når det er leggetid. Om å gjøre å utsette tiden mest og finne på unnskyldninger for å ikke legge seg. Men her var nok samvittigheten inne i bildet, og det ble helt stille fra begge jentene før klokken var åtte.


Haha, jeg måtte le da Aleksander fortalte meg det. Urkomisk hva barn klarer å finne på altså.

2 Comments

  1. May 22, 2012    

    Barn kan være herlige også, til tross for at de gjør mye rart til tider! 😀

  2. May 22, 2012    

    Ja, herlige skapninger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen