Banannammis

banan i sjokolade

Du trenger:
1 stor banan
Nøttesmør
100 gr mørk sjokolade
1 ss kokosolje

banannammis

Skjær bananen i tynne skiver og legg på et fat. Ha en liten “dært” med nøttesmør og legg en tynn bananbitskive oppå der igjen.
Smelt sjokoladen (eller lag råsjokolade) på svak varme med kokosoljen.
Dypp bananbitene i sjokoladen og sett tilbake på fatet.
OBS! Legg gjerne bitene på et bakepapir, så blir det lettere å pirke de av etterpå. Noen ganger henger bunnen igjen.

ENJOY!

14 Comments

  1. November 4, 2013    

    Ser nydelig ut 🙂

  2. November 4, 2013    

    Nam, nam, det der må testes 🙂

    • November 5, 2013    

      Det var noen som ga meg et tips på instagram om å fryse bananen litt før man dypper den i sjokolade. Prøv det!

  3. November 5, 2013    

    Ååååå, DET så digg ut! 😀

  4. Dolly Dolly
    November 5, 2013    

    Hei!

    Så utrolig delikate ut. Må prøves:)
    Har du et alternativ til nøttesmøret? Allergi.. For alle nøtter.

    • November 5, 2013    

      Æsj, kjedelig med allergier. Hva med frø da? Tåler du det?
      Hvis du er allergisk mot frø også så kommer jeg ikke på noe. Eller jo, hva med hjemmelaget gojisyltetøy? Eller bare goji som du kverner i kaffekverner og kanskje tilsetter litt kokosolje for å få det smørbart?

  5. Dolly Dolly
    November 5, 2013    

    Svar så fort, gitt!:) ja, frø funker. Hva gjør jeg m dem? Utenom bløtlegging.
    Takk!

    • November 6, 2013    

      Hva med å bløtlegge, tørke dem og deretter kjøre dem i et kaffekvert sammen med litt olje for å gjøre det om til et slags smør?

  6. November 6, 2013    

    Åh slikt som dette er så utrolig godt!! Nå har jeg ikke laget sjokolade på flere dager, siden jeg er i Oslo, så jeg kjenner det klør i fingrene nå 😀

  7. Dolly Dolly
    November 6, 2013    

    Det skal jeg prøve!:)

  8. November 7, 2013    

    Må prøves! Håper alt er vel i Spania etter hjemkomst!

    • November 7, 2013    

      Alt er fint ja. Borte bra men hjemme veldig veldig best 🙂
      Vi har jo en fantastisk høst nå med over 25 grader i skyggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen