Disse er sukkkerfri, glutenfri og melkefri!

Du trenger:
6 egg
3-4 ss sukrin pluss (eller bruk vanlig sukrin, men øk med 1-2 ss)
2 ss mel (det du tåler best, jeg har brukt teffmel i dag)
1 ss kokosmel (bruk gjerne fiberfin om du ikke har kokosmel)
2 ss kvernede mandler
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
150 g smeltet smør
1 stor og moden banan

Bland alle ingrediensene sammen unntatt bananen.
Skjær bananen i tynne skiver.
Hell røren i muffinsformer og dytt 3-4-5 bananskiver i hver av muffinsformene.

Inn i ovnen på 180 grader i ca 15 minutter.

Om du vil pynte dem kan du lage en glasur av:
300 gram kremost (philadelphiaost om du vil eller snøfrisk om du vil ha det melkefritt)
2 ss sukrinmelis
1 ss smeltet smør

Bruk gjerne kjøkkenmaskinen til å blande det godt sammen. Fyll en sprøytepose og pynt muffinsene.

Pass på nysgjerrige barnefingre som bare MÅ smake på glasuren!