Banankake i en fei



Ikke er den lavkarbo og ikke holder den blodsukkeret stabilt. Men den lages på null komma niks og smaker skikkelig godt, det kan jeg i det minste love!

Du trenger:
2 egg
1 kopp (ca 2 dl) lettkokte havregryn
2 ss nøttemelk
2 modne bananer
En klype vaniljepulver
En klype bakepulver

Slik gjør du:
Mos bananene, men spar 2-3 cm til pynt. Ha i en bolle og tilsett resten av ingrediensene. Rør alt godt sammen (trenger ikke piskes).
Ha i en liten brødform og skjær tynne skiver av bananbiter som er til overs som du strør over kaken.
Stek på ca 180 C i ca 20 minutter (avhenger veldig av ovnen din!). Den skal være fast på toppen. La kaken kjøle seg litt ned før du smaker. Nam!

Vi var to stykker som slukte i oss denne på et blunk (en voksen og ett barn), og begge var enige at denne var god og må lages neste gang vi har modne bananer.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen