Når jeg kommer over ting jeg digger må jeg dele.
Og her kommer et lite knippe av ting jeg digger for tiden:

Barfotsko
Siden five fingers kom på banen for noen år siden har jeg hatt lyst å løpe med disse, men pga den formen mine føtter er, har jeg til dags dato tilgode å finne et par som faktisk passer til meg.
Derimot, Vivobarefoot har barfotsko som er brede foran, og jeg har endelig funnet et par som sitter godt på mine føtter. Det føles som jeg går med sokker, og de aller første gangene jeg skulle trene med de føltes det nesten litt unaturlig ut. Som om jeg hadde glemt å ta på meg sko. Nå har jeg vendt meg til dem, og tar meg i å bruke de 9 av 10 ganger jeg skal trene. De er nydelige å bruke på mølla, og en fryd når jeg trener i sal.

Jeg liker også følelsen av å kunne røre på tærne til enhver tid.
De er ikke så gode å gå i ute her hvor jeg bor i Spania, for vi har nesten bare fliser rundt om i gatene. Det blir fort hardt underlag for min rygg. Men på trening? Tommel opp!
Mine sko er fra her.

Drikkesekk
Den hete sommeren her i Spania er rett rundt hjørnet, og en god drikkesekk er uunnværlig. Skal jeg ut og løpe raskt og lett, liker jeg den minste av Camelbak som tar 5 dl vann og sitter helt inntil ryggen. Men når jeg går lengre fjelltur, trenger mer vann og gjerne plass til telefon, nøkler og litt til må jeg ha en sekk med flere lommer. Nå har jeg endelig funnet en solid sekk som sitter som støpt på min rygg.

Osprey har fått inn flere nye modeller. Dette merket kan solide sekker! Min er herfra. Modellen jeg har er Sylva 5.

.

.

.

Vannfilter
Vi som bor i Spania kan ikke drikke rent vann fra springen. Et skikkelig vannfilter må til!
Da jeg var i Norge i fjor høst på Terapeutdagene, var det flere som solgte vannfilter. Jeg falt for Crystal Water sin da den er basert på naturens prinsipper for hvordan vannet foredles i en fjellbekk. Les mer her. Filteret festes lett på kranen og den kan flyttes enkelt. Det betyr at når vi er på reise, kan vi ta med oss filteret og vi kan spare miljøet for plastflasker. I pakken med vannfilteret fulgte det også med en glassflaske med beskyttelse. Vann holder seg best på glass spør du meg. En liten skvis med sitron i og kanskje litt salter på varme dager og du er good to go.

.

.

CBD-olje
Dere som følger meg på sosiale medier har helt sikkert sett at jeg har delt litt informasjon om CBD-olje. Jeg begynte selv på denne oljen i fjor høst, og kjenner alle fordelene den gir meg.

Det kommer til å bli MYE mer informasjon om dette fremover på bloggen min. Håper dere vil følge meg på ferden, jeg tror det blir spennende. Legg meg gjerne til på Instagram under navnet cbdinfo og/eller Snapchat cbdinfo. Jeg deler mer der inne etterhvert.

Dere kan lese mer om CBD-olje i en tidligere bloggpost her.

.

.

.

Kjøp og salg
I februar brant det i bygården til mamma i Oslo. Vi mistet nesten alt vi eide og hadde av eiendeler. Selv om forsikringen dekket litt av tapet, bestemte jeg meg for å jakte på brukt klær og utstyr. Redningen ble både Finn, Fretex og Tise. Jeg rakk å få tak i varme klær og skistøvler da påsken kom, og ga meg selv en klapp på skulderen for både gode kjøp og å bruke miljøvennligkortet. Jeg ble også nylig tipset om en app som heter Nabohjelp hvor du kan spørre og tilby hjelp der du bor. Anbefales!

Hva har DU dilla på for tiden? Del gjerne!