900 trappetrinn


I går var jeg med på mitt første trappeløp! Sjekk hotellet!

gran hotel bali

Hvert år arrangeres trappeløpet på Gran Hotel Bali i Benidorm, som visstnok skal være Europas nest høyeste hotell. Det var i underkant av 80 stykker som stod klare i resepsjonen da vi møtte opp i går ettermiddag. Jeg skal innrømme at jeg hadde en liten sommerfugl i magen før starten gikk! Jeg ante ikke hva jeg gikk til, og vi fire som stod og småhoppet litt for å bli varme, lurte på om det lønte seg å ta to eller tre steg om gangen, holde seg fast i gelenderet, gi full gass fra første stund, gå noen trinn eller bare ta det som det kom. Litt adrenalin lå i luften med andre ord!

Stemningen var god og mange var gira. Da starten gikk var det mange spisse albuer å se opp den første trappen. Her gjelder det å være rask for å komme seg unna mylderet!
Under til venstre ser dere min mann, en god kompis og meg foran hotellet like før start. Og til høyre ser dere utsiktet over Benidorm.

IMG_4247
Jeg kan skryte på meg en femteplass (okei da, var ikke så mange kvinner med, men likevel!!).
Det er ca 190 meter opp og Nike chip´en min viste 2 km. Morsomt løp! Jeg skal absolutt være med neste år!
Og da vi stod på toppen, på den lille takterrassen, så åpnet plutselig himmelen seg og det lynte rett ved siden av oss. Uææææ, om å gjøre å komme seg ned!
Heldigvis stod heisen klar. Dagens heisbilde ble tatt:

IMG_4248


Og så bar det rett på fest. Skal sies at første glasset med cava gikk rett i fletta, hihi.
God søndag!

10 Comments

 1. Birgit Birgit
  May 19, 2013    

  Ikke tvil om at du er rimelig sprek! :-)))). Når jeg skal ha meg litt trappetrim, så snakker vi helt andre antall trapper ;-). Da går jeg bort til sykehuset og springer til øverste etasje tre ganger (7 etager x 3), og da er jeg trøtt nok og er klar for å komme meg hjem ;-). Men at det er god trim, er det vel ikke tvil om 🙂

  • May 19, 2013    

   Ja, trappetrim er jo egentlig utrolig bra trim, men det er jo kjempetungt så det er vel kanskje derfor det ikke gjøres så ofte, haha.

 2. May 19, 2013    

  Så gøy! 😀
  Sporty er dere! 🙂

 3. Øyvind Øyvind
  May 19, 2013    

  Hei på dere!
  Dere er spreke.
  Deilig og være tilbake???
  Dere må være med på den lange trappeturen en gang. Den starter i Fleix ( en time kjøring fra Albir) det er ca 5000 trapper ( LANGE TRAPPER) turen er på ca 5 timer. Kos dere i varmen.

  • May 20, 2013    

   5000 trapper? Du er gal! Puh, jeg syns de 900 var i overkant av noen for mange… Men jeg skal tenke på det! Blir bra når du er tilbake igjen, det er stusselig på mølla uten deg!!!

 4. Trond Trond
  May 20, 2013    

  ja, neste år er det bare til å bruke armer og bein…
  for det var smalt og trangt opp første etasjen!!

  • May 20, 2013    

   Håper de kan vurdere etapper/puljer neste år. Skal jo ikke mer til enn 30 sekunder eller noe? Jaja, vi får spisse albuene til neste år!

 5. Espen Espen
  May 28, 2013    

  Hei!
  Jeg er bare nyskjerrig på hvilken tid du brukte opp de 900 trappetrinnene, har selv løpt litt i trapper og morsomt å hørt hva du og evt. hva vinneren brukte?

  • May 29, 2013    

   Vinneren løp opp på 4.38 tror jeg det var.
   De fire gutta jeg løp sammen med løp opp på 6 og 7 minutter og jeg løp opp på 8 minutter. Neste år skal jeg bruke litt mer taktikk, for jeg hadde mye mer energi å gå på, men fikk ikke brukt den skikkelig før jeg nådde toppen. Argh!
   De som kom opp sist brukte rundt 15-19 minutter tror jeg det var. Melkesyren kicket vel inn der…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen