Du trenger ikke mye tid for å lage en enkel julekonfekt.
Her har jeg brukt 1 plate med mørk sjokolade + 2 ss kokosolje som jeg har varmet opp. Deretter har jeg tilsatt litt valnøtter og gojibær og helt i papirformer. Disse kan serveres på et koselig julefat med litt god te eller kaffe.
Jeg oppbevarer alltid sjokolade i fryseren for de holder seg bedre og lengre.
Så lur ide å smelte ferdig sjokolade.
MMmm, ser godt ut!! Skal lage sjokolade litt senere i dag, jeg også.
Håper du får en fin uke Melissa!
Takk, du også!
Nam nam det så godt ut og smart å legge nøttene sånn opp!
Ja, det er jo bare å fylle oppi hva man ønsker.
Oioioi, en finfin julekalender du har! Nå følger jeg bloggen din via bloglovin så nå får jeg oppdateringer når du poster innleggene, lettere å følge med slik! Ha en finfin mandag!
Så fint! Jeg har din blog også på bloglovin.
Så kult at oppskriften din kom på VG i dag! Jeg driver og prøver meg på en snickersoppskrift selv. Poster den snart så kan du se hva jeg gjør 🙂