9. desember – Julekonfekt


Du trenger ikke mye tid for å lage en enkel julekonfekt.
Her har jeg brukt 1 plate med mørk sjokolade + 2 ss kokosolje som jeg har varmet opp. Deretter har jeg tilsatt litt valnøtter og gojibær og helt i papirformer. Disse kan serveres på et koselig julefat med litt god te eller kaffe.

Jeg oppbevarer alltid sjokolade i fryseren for de holder seg bedre og lengre.



7 Comments

  1. December 9, 2012    

    Så lur ide å smelte ferdig sjokolade.

  2. December 10, 2012    

    MMmm, ser godt ut!! Skal lage sjokolade litt senere i dag, jeg også.
    Håper du får en fin uke Melissa!

  3. Maren Marie Maren Marie
    December 10, 2012    

    Nam nam det så godt ut og smart å legge nøttene sånn opp!

    • December 10, 2012    

      Ja, det er jo bare å fylle oppi hva man ønsker.

  4. December 10, 2012    

    Oioioi, en finfin julekalender du har! Nå følger jeg bloggen din via bloglovin så nå får jeg oppdateringer når du poster innleggene, lettere å følge med slik! Ha en finfin mandag!

    • December 10, 2012    

      Så fint! Jeg har din blog også på bloglovin.
      Så kult at oppskriften din kom på VG i dag! Jeg driver og prøver meg på en snickersoppskrift selv. Poster den snart så kan du se hva jeg gjør 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen