Disse middagsmuffinsene trenger faktisk ikke noe oppskrift.


Det du trenger er:
– Egg
– Grønnsaker
– Smør
– Ost
– Bacon/skinke/pølsebiter
– Salt og pepper

Først stek opp det du har av grønnsaker du ønsker å bruke. Har du middagsrester gjør du det enda lettere for deg selv.
Jeg hadde hvitløk, chili, løk og paprika denne gangen.
Hakk det ganske fint før du steker det i masse smør til det blir mykt.
Mens du steker, setter du på ovnen på ca 180 grader og gjør klart et muffinsbrett med muffinsformer.

Bland så ca 8 egg godt og tilsett gjerne 3-4 ss med fløte/mandelfløte og krydder.
Riv ost.Hell grønnsaksblandingen i eggene og rør godt. Ha i revet ost (et par never).
Ha blandingen i muffinsformene og sett i ovnen til det har stivnet. Mine tok ca 10-15 minutter. Alt avhenger av varme og ovn osv så følg med. Ta oppvasken imens og dekk bordet for eksempel mens du venter.

Disse er gode som de er, og perfekt å spise neste dag til lunsj. Jentene mine fikk med seg et par i matboksen.Jeg lagde disse i går for å ta med på messen jeg er på i dag. Så kan jeg holde det gående i noen timer uten å tenke på mat.
Følg med på Instagram om dere vil se bilder fra messen, jeg legger ut senere.
Nå må jeg avgårde. En god treningsøkt står for turen før dagen begynner. Da får jeg masse energi og humøret bli automatisk på topp!