5. desember – Lavkarbo sjokolademuffins


Disse sjokolademuffinsene er ikke luftige, men heller kompakte og myke inni. De kan bli litt tørre om de står for lenge i ovnen, og jeg mistenker at det er kokosmelet sin “skyld” så prøv gjerne et annet mel om du ikke har kokosmel i hus.
Smaken derimot var skikkelig nam altså!!!
Sjokolademuffins
(ca 6 store muffins/cupcakes)
3 egg
3 ss sukrin
3 ss yoghurt naturell (jeg brukte tyrkisk yoghurt i dag)
1 ts fiberhusk
1 ss kokosmel
3-4 ss råkakao
2 ss proteinpulver med vaniljesmak (kan fint utelates)
2 ss kaffe
1 ss kokosolje

Pisk egg og sukrin sammen først.
Ha deretter i resten av ingrediensene og la det stå litt så fiberhusken kan tykne røren.

Hell i muffinsformer og sett i ovnen i ca 15 min på 170 grader.

4 Comments

  1. December 6, 2012    

    Kompakte og myke- det er akkurat slik jeg liker det det! Så gode de ser ut. Mmm, sjokolade<3
    Håper du får en fin dag i varmen. Jeg står på jobb og prøver å ikke dø av kulde. brrr :S

    • December 6, 2012    

      Nå er vi tilbake i Spania igjen. Huset var kaldt da vi kom inn og uten isolasjon tar det laaaang tid før det varmer seg opp igjen så jeg må si at jeg har frøset en god del det siste døgnet! Brrrrr!
      Men en stor kopp Nespresso og litt sjokolade gjør underverker 😉

  2. Ida Ida
    December 6, 2012    

    De så supergode ut, Melissa! 🙂 Elsker bloggen din, og synes du skriver så bra 🙂 Tommel opp!
    Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen