Bountysjokolade er noe de fleste liker, så disse bitene bør ligge på konfektskålen i desember.
Det er ikke vanskelig å lage, men jeg skal innrømme at det må bittelitt trening til. Derfor kan det være lurt å begynne å prøve seg nå så man får perfekte biter til romjulen.



Her kommer en enkel oppskrift:
Sett en boks kokosmelk i kjøleskapet så den skiller seg. Du skal bruke den kremen som ligger på toppen.
Ha kremen i en kjele, sett på svak varme, og tilsett 2 ss sukrin pluss og 2 dl revet kokos.
Bland godt.
Ha i 2-3 ss kokosolje til slutt og rør alt godt sammen. Smak gjerne på massen og tilsett litt mer søtning om du er en søtnos.

Hell massen i en brødform dekket med plastfolie.
Sett i fryseren til det stivner helt.

Lag så sjokolade til å dyppe bountybitene i:
2 plater mørk sjokolade (helst 85%)
3-4 ss kokosolje
1 ss råkakao (kan sløyfes, men gir en deilig, dyp sjokoladesmak)
5 dråper Stevia Chocolate

Smeltes i vannbad.

Når massen har stivnet tar du den ut av formen og legger den på en fjøl. Skjær ønsket fasong.
Bruk en gaffel og dypp bitene i den flytende sjokoladen før du setter de på et bakepapir og så inn i fryseren igjen.
Ta ut bountybitene 5-10 minutter før de skal nytes, for da blir fyllet deilig og mykt.

I morgen er ferien vår over og vi reiser hjem igjen, så jeg rekker ikke poste noe før jeg kommer inn døren i morgen kveld. Dessuten fyller min eldste 5 år så vi skal gjøre noe gøy for henne på den store dagen!