cottage cheese lapper

I dag tenkte jeg å dele en oppskrift på lavkarbo lapper, perfekt til frokost og til å ha i matboksen. De er selvsagt aller best nystekt, med yaconsirup på, men de er også veldig kjekke å ta med seg for smaken dabber ikke av selv om de blir kalde.

Disse lappene har vært en favoritt hos oss i mange år, og oppskriften ble delt på to ganske store diskusjonsforum for noen år siden og ble veldig ppoulære. Det var gøy, for oppskriften ble til en tidlig morgen før Aleksander og jeg skulle starte dagen. Og jeg vet den er en favoritt hos mange nå.

Dette trenger du:
6 økologiske egg
1 boks cottage cheese
1 ts bakepulver
2 ss sukrin/sukrinmelis/kokosblomstsukker
1 ss fiberhusk/psyllium husk

Bland alle ingrediensen i en stor bolle og bruk egen muskelkraft til å blande det godt sammen.

Stek på litt høy varme i massevis av smør, så stivner de fort. Men pass på at de ikke brenner seg!