1000 kr fattigere

…men to bæreposer fulle av mat rikere!

Jeg er på plass i Norge og skal nyte resten av julidagene her med familien.
Etter en lang og kjedelig flytur bar det rett på matbutikken. Etter at jeg postet noe på Tradisjonsmatgruppen på Facebook så raste det inn mange gode tips. Tusen takk til dere som tilbyr, makan til generøse, snille mennesker. Jeg har flere tilbud om kraftbein så det blir nok kraftkoking de neste dagene.

Et tips jeg fikk var å kjøpe Grøstadproduktene så det ble noen pakker hjem i dag. Og annet godt:
grøstadgris

Økologiske egg, øko cottage cheese, kvitseidsmør, tyrkisk yoghurt, peanøttsmør, og annet godt! Det er gøy å handle i Norge!
På mandag skal vi mot Hobøl og Moss, så om dere har noen gode tips om noe jeg bør sjekke ut så si ifra!

6 Comments

 1. July 5, 2014    

  Hobøl? Så morsomt!Der bor jeg, og i morgen (dag) fra 11 – 17 holder jeg fortet på Fredensborg Lopper i Tomter sentrum. Gjerne ta turen innom! Der får man kjøpt kaffe med kokosolje også ;-). Fin fin handlekurv!

  • July 6, 2014    

   Stilig! Skal prøve å få til ja! Men vi reiser ikke før i morgen, mandag. Er du der da også?

 2. July 6, 2014    

  Håper du får ett fint opphold i Norge 🙂 Masse deilig mat

  • July 6, 2014    

   Ja, er jo herlig spennende for meg å handle her!

 3. July 8, 2014    

  Hei Melissa 🙂

 4. July 8, 2014    

  Oi, der ser det ut til at alt jeg skrev ble hengende igjen et sted og ikke kom med. Det jeg skrev var noe sånt: Beklager at jeg svarer så sent – jeg så nettopp svaret ditt til meg. Dessverre er Fredensborg Lopper bare helgeåpent ( lørdager og søndager fra 11 – 17 ). Håper du allikevel finner fine ting å gjøre og at ferien blir akkurat det du trenger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen