lakrisfudge

Da jeg hadde venninner til bursdagsmiddag i går kveld var det mye “nam, disse var gode” mellom smakingen av litt forskjellig godbiter på fatet. Jeg tror alle var enige om at karamellen var best. Så her kommer oppskriften:

Du trenger:
6 ss kokosblomstsukker
1 ss gelatinpulver
2 ss cashewnøttsmør
2 ss smør
1 stor klype vaniljepulver

Karamellene lages slik:
Bruk en kasserolle, sett på svak varme og la kokosblomstsukker og smør smelte sammen. Det tar litt tid, men rør litt av og til så det ikke brenner seg.
Tilsett de andre ingrediensene og rør godt. Det kan være en idé å la kasserollen stå på platen så det ikke stivner så fort. Røren blir seig.

Bruk en teskje og ha massen oppi silikonformer.
Sett i fryseren en liten stund til det har satt seg skikkelig. Vipp ut og nyt. Disse er farlig gode!

lakris fudge